A FEW WORDS ABOUT US

Despre noi

CÂTEVA CUVINTE DESPRE NOI

POVESTEA NOASTRĂ ȘI ÎNCEPUTURILE
Totul a început în anul 1991 când frații Vargha au început să lucreze la o firmă de șeminee European care aveau ca profil proiectarea și montarea șemineelor cu sediul în Budapesta.
Tainele acestei meserii s-a însusit de-a lungul anilor petrecuți la această firmă specializată în domeniu. În anul 1994, au hotărât să revină în țară, unde aveau de gând să înființeze o firmă și să construiască șeminee în România.
Rampa de lansare a constituit-o montarea primului șemineu în interiorul unui restaurant de lux “Tempo” din Tîrgu Mureș având în particularitate un focar de concepție propie și care funcționează perfect și în ziua de azi. Odată cu deschiderea restaurantului s-au înregistrat primele comenzi, costruinduse șeminee pe tot teritoriu românesc, fiind un produs nou pe piața și una dintre primele firme în acest domeniu.

Creșterea companiei

A urmat deschiderea showroomului în Tîrgu Mureș care a sporit interesul clienților spre contrucții de șeminee, motiv care a dus la sporirea contractelor .
Sporirea contractelor a necesitat angajarea și instruirea noilor angajați formânduse echipe. După acesta a urmat construcția atelierului la Tîrgu Mureș unde până în prezent se produc modele unicate dar și standardizate.
Ca incheiere dorim să aducem la cunostiință tuturor vizitatorilor site-ului nostru că absolut toate pozele expuse sunt lucrările noastre și nu sunt descărcate de le alte firme .
Setări
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.